Blog

Fotók törlése a Saját fotófolyamról

Az iCloud Photo Stream nagyszerű módja a legfrissebb fotók megtekintésének az összes Apple-eszközön. Feltölti az elmúlt 30 nap új fényképeit, és azokat automatikusan elérhetővé teszi más eszközökön, a My Photo Stream használatával. Ha azonban úgy érzi, hogy rengeteg fotó van a Saját fotófolyamban, és megteheti távolítsa el a fotókat a Saját fotófolyamból. Vessünk egy pillantást.

  • Fotók törlése a Saját fotófolyamból iPhone és iPad készüléken
  • Fotók törlése a My Photo Stream-ről Mac-en
  • Távolítsa el a fotókat a My Photo Stream szolgáltatásból az Apple TV-n

Fotók törlése a Saját fotófolyamból iPhone és iPad készüléken

  1. Nyisd ki Fotók alkalmazást az iPhone vagy iPad eszközön
  2. Tab tovább Albumok az alsó sorból
  3. Koppintson a Saját fotófolyam és érintse meg a Kiválasztás elemet.
  4. Válasszon ki egy vagy több fényképet, és koppintson a ikonra kuka ikonra. megerősít az akció.

Az Apple szerint nem minden képet távolítanak el az iPhone-ról, mint azokat, amelyeket a Fotók alkalmazásba importálnak vagy másolnak. Lehetséges továbbá, hogy még egy fénykép törlése után is láthatja az iPhone készülékén, ha az több mint 30 napos, és kevesebb, mint 1000 fénykép van a Saját fotófolyamban.

Miután töröl egy képet a My Photo Stream albumból, az az iPhone vagy iPad készüléken marad, ha itt készült a fénykép. Teljes eltávolításához törölje a Fotók alkalmazásból (Legutóbbi), majd a Nemrég törölt.

Fotók törlése a My Photo Stream-ről Mac-en

  1. Nyisd ki Fotók alkalmazást a Mac-en
  2. Kattintson a törölni kívánt fotóra. Több kép kijelöléséhez tartsa lenyomva a parancs gombot.
  3. Kattintson Kép a felső menüsorból, majd kattintson a gombra Fotó törlése. Vagy kattintson a jobb gombbal, és válassza a Fotó törlése lehetőséget.
  4. Kattintson a gombra Töröl a felugró ablakból.

Mac rendszeren, ha képeket választ ki és távolít el onnan My Photo Stream album, akkor az eltávolításra kerül az összes eszközödről (a My Photo Stream album alatt). De a képek továbbra is láthatók lesznek a Mac-en lévő Fotók alkalmazás ‘Fotók’ fülén. De ha törli a képeket a Fotók lapról (a fenti módszer szerint), akkor azok eltávolításra kerülnek a My Photo Stream, valamint a Mac alkalmazás Photos alkalmazásából.

Távolítsa el a fotókat a My Photo Stream szolgáltatásból az Apple TV-n

  1. Nyisd ki Fotók az Apple TV főmenüjéből. Jelentkezzen be Apple ID-vel, ha arra kéri
  2. Ugrás a törölni kívánt fotóra
  3. Tartsa nyomva a Válassza a lehetőséget gombot, majd válassza a lehetőséget Fotó törlése.

Ha a tvOS régebbi verzióját használja, akkor az 1. lépésben lehet, hogy a Photo Stream vagy az Internet → Photo Stream lehetőséget kell választania.

Kijelentkezés…

A törölt fotókat eltávolítja az Apple ID-jével aláírt Apple-eszközök My Photo Stream nézetéből. Ezekre a változtatásokra akkor kerül sor, amikor az eszközt Wi-Fi vagy Ethernet hálózathoz csatlakoztatja.

Tegyük fel, hogy valaki megosztott veled egy fotófolyamot, és te törlöd ezeket a fotókat / albumokat, és ez nem befolyásolja az eredetiket / forrásokat. Csak az eszközéről távolítja el.

Érdemes egy pillantást vetnie a következőkre:

  • A Saját fotófolyam letiltása iPhone, Mac és Apple TV készülékeken
  • A fotófolyam nem működik iPhone-on: Javítsa a szinkronizálási, megosztási és egyéb problémákat
  • Fotók hozzárendelése az iPhone névjegyekhez

Ha van kérdése vagy javaslata, nyugodtan kérdezzen az alábbi megjegyzésekben.